Anunt 2

Imprimare
Categorie: Lichidari
Data publicării Scris de Cont Expert

Pe termen lung, beneficiile generate de proiect vizeaza oferirea unui trai decent pentru membrii grupului tinta, dar si posibilitati de dezvoltare in cariera sau de abordare a antreprenoriatului ca si alternativa in cariera. Participarea  la cursurile de formare profesionala  de tip initiere si la cursurile de calificare nivel 1 si 2 poate oferi grupului tinta posibilitatea  sa participe pe viitor la activitati de perfectionare  sau la alte tipuri de cursuri cu contributie directa asupra dezvoltarii carierei. Proiectul se adreseaza uneia dintre cele mai importante nevoi ale grupului tinta si anume aceea de a avea un loc de munca. Prin intermediul proiectului se furnizeaza toate premizele asigurarii insertiei profesionale  a grupului tinta.

Se mentioneaza  acest lucru deoarece competentele  furnizate prin intermediul cursurilor de formare profesionala  la care participa aceste persoane sunt aferente unor competente  de baza pentru orice persoana care isi doreste ocuparea unui loc de munca. Cursurile de formare profesionala  organizate in cadrul proiectului sunt certificate in conformitate  cu prevederile  legislatiei in vigoare.

 

De asemenea, un loc de munca asigura un venit si un trai decent, procedandu-se  astfel la eliminarea riscului de excluziune sociala a generatiilor viitoare. Un beneficiar indirect al proiectului il constituie angajatorii.

Acestia din urma vor beneficia de o forta de munca calificata pe care o vor utiliza si care isi va aduce contributia intr-o maniera directa la dezvoltarea  activitatii si a cifrei de afaceri. O forta de munca calitativa se va regasi in servicii si produse de calitate si implicit angajatorii vor fi mai competitivi.

Wednesday the 18th. . Webdevelopment by Buchir Daniel - Webdesign-Site-uri.ro